Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Kyllingklubbe

KyllingKyllingklubbe

Kyllingklubbe er den nederste delen av kyllinglåret. De har forholdsvis mye ben i forhold til kjøtt, og passer derfor best stekt i ovn eller grillet. Kyllingklubber passer godt på et tapasbord eller tilberedt som en streetfood-rett, for dette er kosemat!

Kyllingklubbe

Tilberedning

Stek kyllingklubber på 200 °C i ovn i ca. 40 minutter.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

72 °C

Beregning per person

Beregn ca. 300 g per person.

Alternative råvarer

Vingeklubber er et godt alternativ. De er noe mindre, men like gode på smak.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler


Aktuelle artikler

  • Klart for variasjoner

  • StreetFood fra MatPrat

  • Inviter til grillfest


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB12 02.04.2023 00:52:11