Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Kyllingklubbe

KyllingKyllingklubbe

Kyllingklubbe er den nederste delen av kyllinglåret. De har forholdsvis mye ben i forhold til kjøtt, og passer derfor best stekt i ovn eller grillet. Kyllingklubber passer godt på et tapasbord eller tilberedt som en streetfood-rett, for dette er kosemat!

Kyllingklubbe

Tilberedning

Stek kyllingklubber på 200 °C i ovn i ca. 40 minutter.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

72 °C

Beregning per person

Beregn ca. 300 g per person.

Alternative råvarer

Vingeklubber er et godt alternativ. De er noe mindre, men like gode på smak.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler


Aktuelle artikler

  • Klart for variasjoner

  • StreetFood fra MatPrat

  • Inviter til grillfest


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 09:52:11