Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Storfe Short ribs

StorfeShort ribs

Short ribs kommer fra den benholdige delen av siden, og er skåret på tvers av ribbena, slik at disse blir korte. Derav navnet short ribs. Short ribs smaker fantastisk på grillen, men kan også stekes i ovn.

Bibringe i skiver

Tilberedning

Short ribs grilles eller stekes over lang tid ved lav temperatur, det vil si 100 – 125 °C imellom 3 til 5 timer.

Beregning per person

Beregn ca. 400 g per person.

Alternative råvarer

Spareribs av svin


Aktuelle artikler

  • Hvilken grill skal jeg velge?

  • Bli en grillgeek!

Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB13 26.11.2022 10:50:22