Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Reinsdyr Entrecôte

ReinsdyrEntrecôte

Entrecôte er den fremste delen av kamstykket. Kjøttet er mørt og har fin fettfordeling som gjør det saftig og velsmakende. Entrecôte av rein kan både helstekes som filet eller skjæres i 2 cm tykke skiver til biffer.

Reinsdyr entrecôte 

Tilberedning

Brun først reinsdyr entrecôte i en stekepanne, og stek den deretter i ovn på 125 °C til den har ønsket kjernetemperatur.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 53 °C
Medium stekt: 55 - 60 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g entrecôte per person.

Alternative råvarer

Reinsdyr ytrefilet, mørbrad eller flatbiff.


Aktuelle filmer


Disse oppskriftene kan også lages med entrecôte


Aktuelle artikler

  • Vin til vilt og lam

  • Valg av reinsdyrkjøtt

  • Rein på menyen


Nyttige artikler

  • Tilbehør til vilt

  • Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 01.02.2023 20:32:28