Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyr Reinsdyrkoteletter

ReinsdyrReinsdyrkoteletter

Reinsdyrkoteletter er reinsdyrsadel skåret i skiver. De kan være enten enkle eller doble.

Reinsdyrkoteletter er reinsdyrsadel skåret i skiver. De kan være enten enkle eller doble.

Reinsdyrkoteletter

Tilberedning

Reinsdyrkoteletter brunes først raskt på hver side i en stekepanne på sterk varme, og etterstekes deretter på svak varme ca. 2 minutter.

Beregning per person

Beregn 200-300 g reinsdyrkoteletter per person.

Alternative råvarer

Koteletter av hjort eller lam.


Stek kotelettene på samme måte som lammekoteletter


Anbefalt tilbehør

Gode sauser til reinsdyrkoteletter


Aktuelle artikler

  • Øl til kjøtt

  • Reinsdyrkjøtt: På kjøkkenet


Nyttige artikler

  • Tilbehør til vilt

  • Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 26.05.2024 13:40:52