Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Reinsdyr Reinsdyrkoteletter

ReinsdyrReinsdyrkoteletter

Reinsdyrkoteletter er reinsdyrsadel skåret i skiver. De kan være enten enkle eller doble.

Reinsdyrkoteletter er reinsdyrsadel skåret i skiver. De kan være enten enkle eller doble.

Reinsdyrkoteletter

Tilberedning

Reinsdyrkoteletter brunes først raskt på hver side i en stekepanne på sterk varme, og etterstekes deretter på svak varme ca. 2 minutter.

Beregning per person

Beregn 200-300 g reinsdyrkoteletter per person.

Alternative råvarer

Koteletter av hjort eller lam.


Stek kotelettene på samme måte som lammekoteletter


Anbefalt tilbehør

Gode sauser til reinsdyrkoteletter


Aktuelle artikler

  • Øl til kjøtt

  • Reinsdyrkjøtt: På kjøkkenet


Nyttige artikler

  • Tilbehør til vilt

  • Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 04.02.2023 09:36:41