Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svin Kotelettkam

SvinKotelettkam

Kotelettkammen består i utgangspunktet av ytre- og indrefilet, men indrefileten kan mange ganger være skåret ut på forhånd.

Svinekam

Kotelettkam selges hel, med og uten ben eller oppdelt i koteletter. Kotelettkammen brukes også til røkt svinekam, hamburgerrygg eller dansk kamstek.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Søndagsfavoritter

  • Svigermor på middag?

  • Bruk grillen som røykovn

  • Svin til grillfesten

  • Stek til livets store dager

  • Julemat hos våre naboer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 03.02.2023 16:49:22