Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Lam Lammebog i skiver

LamLammebog i skiver

Lammebog i skiver

Tilberedning

Lettsaltet lammebog trekkes i vann/kraft, 1,5-2 timer (til kjøttet slipper bena).

Beregning per person

Beregn 250-300 g lettsaltet lammekjøtt person til hovedrett, og noe mindre til suppe.


Aktuelle filmer


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Salt kjøtt

  • Kunsten å koke kjøtt

  • Alt du kan lage med kokekjøtt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 27.01.2023 13:05:05