Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Produksjonskjøtt til kjøttdeig

StorfeProduksjonskjøtt til kjøttdeig

Produksjonskjøtt er kjøtt som ikke stykkes ut til biffer, steker eller koke- og grytekjøtt. Produksjonskjøtt til kjøttdeig er en sortering med 14 % fett.

Denne kan deles opp i

Produksjonskjøtt til kjøttdeig


Produksjonskjøtt til kjøttdeig kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Kjøttkaker av kjøttdeig uten tilsatt salt og vann

  • Hva er kjøttdeig?

  • Burger Bonanza!

  • Helgefavoritter med kjøttdeig


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 25.06.2024 05:29:50