Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyr Indrefilet

ReinsdyrIndrefilet

Indrefileten er det møreste kjøttet på reinsdyr, men den er ikke veldig stor.

Reinsdyr indrefilet

Tilberedning

Brun indrefilet av reinsdyr raskt i en varm panne. Skru ned varmen og etterstek i pannen et par minutter. La kjøttet hvile før servering.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 53-55 °C

Medium: 60 °C

Medium pluss: 65-70 °C

Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g reinsdyrfilet per person.

Alternative råvarer

Ytrefilet av reinsdyr


Akteulle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Rein på menyen

  • Valg av reinsdyrkjøtt

  • Vin til vilt og lam


Nyttige artikler

  • Tilbehør til vilt

  • Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 27.04.2024 09:59:38