Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Reinsdyr Indrefilet

ReinsdyrIndrefilet

Indrefileten er det møreste kjøttet på reinsdyr, men den er ikke veldig stor.

Reinsdyr indrefilet

Tilberedning

Brun indrefilet av reinsdyr raskt i en varm panne. Skru ned varmen og etterstek i pannen et par minutter. La kjøttet hvile før servering.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 53-55 °C

Medium: 60 °C

Medium pluss: 65-70 °C

Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g reinsdyrfilet per person.

Alternative råvarer

Ytrefilet av reinsdyr


Akteulle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Rein på menyen

  • Valg av reinsdyrkjøtt

  • Vin til vilt og lam


Nyttige artikler

  • Tilbehør til vilt

  • Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 01.02.2023 20:36:17