Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Skinkebiff

SvinSkinkebiff

Skinkebiff er ca. 2 cm tykke skiver av svin flatbiff fra skinka. Biffene er magre, men likevel saftige, og er et ypperlig valg om man vil ha sunn og rask middag.

Skinkebiff

Sammen med svin indrefilet,  svin ytrefilet, svin flatbiff, svineschnitzel og renskåret svinekjøtt i strimler regnes også skinkebiff som renskåret svinekjøtt, som er benfritt kjøtt med lite fett.

Tilberedning

Brun skinkebiffene raskt på sterk varme, 2 minutter på hver side. Etterstek deretter på lavere temperatur i ca. 2-3 minutter på hver side.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 70 °C
Gjennomstekt: 76 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g skinkebiff per person.

Alternative råvarer

Svin ytrefilet i skiver eller svineschnitzel.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Slik steker du skinkebiff

  • Fem fordeler med renskåret svinekjøtt

  • Fire ukers hverdagsmeny

  • Valg av magert kjøtt

  • Sunt og variert

  • Slik velger du kjøtt i et balansert kosthold

  • SUNN-kategorien på matprat.no


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 27.04.2024 11:47:44