Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Vinge

KyllingVinge

Vingen på kyllingen består av tre deler som er vingeklubbe, kyllingvinge og vingespiss. 

Denne kan deles opp i

Kalkun vinge

I en del andre land selger de hele kyllinger med vingene på, men her i landet skjærer man vekk de to ytterste delene på vingen før kyllingen sendes ut i butikk. 

Du kan finne kyllingvinger med spiss i butikkene, men mest vanlig er det nok helt klart med kyllingvinger uten spiss.


Vinge kan deles opp i

Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Hvordan dele opp en kylling

  • Slik sliper du knivene


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 23.03.2023 15:09:13