Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Storfe Rulleskinn

StorfeRulleskinn

Rulleskinn er den mest kjøttholdige delen av slagsiden, og brukes til å lage okserull som er et av våre kjøttpålegg vi har tradisjon for å lage til jul.

Storfe slagside

Tilberedning

Se oppskrift på okserull for tilberedning.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Hjemmelaget julepålegg


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 27.01.2023 05:35:25