Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Storfe Adduktor

StorfeAdduktor

Flatbiff er ikke flatbiff. Det møreste stykket av flatbiffen er den avlange biten, adduktor, som er ¼ av flatbiffen. Den kan deles fra i de naturlige hinnene som skiller adduktor og flatbiff. Adduktor kan skjæres i flotte biffer. 

Flatbiff er ikke flatbiff. Det møreste stykket av flatbiffen er den avlange biten, adduktor, som er ¼ av flatbiffen. Den kan deles fra i de naturlige hinnene som skiller adduktor og flatbiff. Adduktor kan skjæres i flotte biffer. 

Adduktor

Tilberedning

Stek biffer av adduktor på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffene medium stekt.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 68 °C
Gjennomstekt: 74 °C

Beregning per person

Beregn 200 g biff av adduktor per person.

Alternative råvarer

I stedet for biffer fra adduktor kan du velge biff av indrefilet, ytrefilet, entrecôte, mørbradbiff, flat iron steak eller flat iron filet.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Valg av biff

  • Biffkjøtt er det møreste kjøttet

  • Hvordan steke biff

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 01.02.2023 20:48:29