Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Adduktor

StorfeAdduktor

Flatbiff er ikke flatbiff. Det møreste stykket av flatbiffen er den avlange biten, adduktor, som er ¼ av flatbiffen. Den kan deles fra i de naturlige hinnene som skiller adduktor og flatbiff. Adduktor kan skjæres i flotte biffer. 

Flatbiff er ikke flatbiff. Det møreste stykket av flatbiffen er den avlange biten, adduktor, som er ¼ av flatbiffen. Den kan deles fra i de naturlige hinnene som skiller adduktor og flatbiff. Adduktor kan skjæres i flotte biffer. 

Adduktor

Tilberedning

Stek biffer av adduktor på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffene medium stekt.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 68 °C
Gjennomstekt: 74 °C

Beregning per person

Beregn 200 g biff av adduktor per person.

Alternative råvarer

I stedet for biffer fra adduktor kan du velge biff av indrefilet, ytrefilet, entrecôte, mørbradbiff, flat iron steak eller flat iron filet.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Valg av biff

  • Biffkjøtt er det møreste kjøttet

  • Hvordan steke biff

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB15 30.05.2024 12:46:24