Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Grillben/softbones

SvinGrillben/softbones

Soft bones er den ytterste, bruskbestandige delen av St. Loius style spareribs.

Grillben/softbones

Grillben er svineribbe skåret i ca. 2 cm tykke skiver. De kan med fordel forkokes i lettsaltet vann i ca. 1 time, før de krydres og legges på grillen. Grillben er ofte ferdigkrydret, men smaker også godt med grillsaus.

Tilberedning

Ha på grillkrydder/rub og grill grillben på indirekte varme i en times tid. Grill dem litt på direkte varme på slutten for å få en fin farge.

Beregning per person

Beregn ca. 500 g per person.

Alternative råvarer

St. Louis style spareribs og baby back spareribs er gode alternativer til grillben/soft bones.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Hvilken grill skal jeg velge?

  • Bli en grillgeek!

  • Grilltider, metoder og temperaturer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 27.04.2024 10:00:16