Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Chateaubriand

StorfeChateaubriand

Chateaubriand er midtstykket på indrefileten og er det ypperste av det ypperste. Klassisk chateaubriand helstekes, og blir på en god biffrestaurant transjert ved bordet.

Chateaubriand (indrefilet)

Tilberedning

Chateaubriand brunes først raskt i panne, og stekes deretter i ovn på 125 °C til ønsket kjernetemperatur.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60 °C
Medium pluss: 65 °C
Gjennomstekt: 70 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g biffkjøtt per person.

Alternative råvarer

Biffstykket, tournedos og filet mignon.



Aktuelle artikler

  • Valg av biff

  • Jenter, biff og jern

  • Hvordan oppnå den perfekte biffen?

  • Hvordan steke biff


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB12 30.05.2024 08:15:23