Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kylling Kyllingfilet

KyllingKyllingfilet

Kyllingfilet er brystkjøttet på kylling uten skinn og ben. 

Denne kan deles opp i

Kyllingfilet

Kyllingfilet er svært mørt, og trenger kort tilberedningstid. Kyllingfilet kan stekes i panne, i ovn eller på grillen. I tillegg kan den gjerne trekkes i buljong.

Tilberedning

Kyllingfilet stekes i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstekes deretter på lav varme under lokk i 4 minutter.

Kyllingfilet kan også trekkes i vann med buljong i ca. 15 minutter på 90-95 °C.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

68 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kyllingfilet per person.

Alternative råvarer

Kyllingfilet med skinn eller kyllingbryst


Kyllingfilet kan deles opp i


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmler


Aktuelle artikler

  • Kjekt om kylling

  • Kyllingfilet til travel hverdag

  • Sunn middag for én?

  • Valg av magert kjøtt

  • De beste kostholdsrådene


Flere aktuelle filmer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB13 27.11.2022 02:28:29