Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Kyllingfilet

KyllingKyllingfilet

Kyllingfilet er brystkjøttet på kylling uten skinn og ben. 

Denne kan deles opp i

Kyllingfilet

Kyllingfilet er svært mørt, og trenger kort tilberedningstid. Kyllingfilet kan stekes i panne, i ovn eller på grillen. I tillegg kan den gjerne trekkes i buljong.

Tilberedning

Kyllingfilet stekes i 2 minutter på hver side i middels varm panne. Etterstekes deretter på lav varme under lokk i 4 minutter.

Kyllingfilet kan også trekkes i vann med buljong i ca. 15 minutter på 90-95 °C.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

68 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kyllingfilet per person.

Alternative råvarer

Kyllingfilet med skinn eller kyllingbryst


Kyllingfilet kan deles opp i


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmler


Aktuelle artikler

  • Kjekt om kylling

  • Kyllingfilet til travel hverdag

  • Sunn middag for én?

  • Valg av magert kjøtt

  • De beste kostholdsrådene


Flere aktuelle filmer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 27.04.2024 09:10:29