Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Lam Lammeskav

LamLammeskav

Lammeskav ligger i frysedisken, og kan bli til en rask hverdagsmiddag også utenfor lammesesongen.

Lammeskav

Lammeskav er tynne skiver av lår eller bog. Kjøttet selges frossent.

Tilberedning

Fres kjøttet i en varm gryte i flere omganger. På denne måten blir kjøttet stekt og ikke kokt. La deretter kjøttet koke eller trekke i væske/saus i 10-15 minutter.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g lammeskav per person.

Alternative råvarer

Reinsdyrskav


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Hektisk hverdag?


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB12 27.11.2022 03:22:17