Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Storfe Bog i skiver

StorfeBog i skiver

Oksebog eller storfebog er rent kjøtt med forholdsvis mye bindevev, og regnes derfor som kokekjøtt. Storfebog i skiver passer godt til retter som skal ha god kraft, for eksempel kjøtt og suppe. Bogen inneholder 3,7 % fett.

Storfe bog i skiver

Tilberedning

La oksebog i skiver trekke i vann/kraft på 85-90 °C i 2-2,5 timer til kjøttet er mørt.

Beregning per person

Beregn ca. 300 g oksebog i skiver per person.

Alternative råvarer

I stedet for bog i skiver kan du bruke annet kokekjøtt, som for eksempel høyrygg, oksebryst, bibringe eller bankekjøtt fra storfe.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Valg av magert kjøtt

  • Kunsten å koke kjøtt

  • Alt du kan lage med kokekjøtt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 08.02.2023 01:24:20