Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Lam Lammeside

LamLammeside

Side uten nakke er råvaren til pinnekjøtt og lammeribbe.

Lam side

Tilberedning

Bruker man lammeribbe som ikke er tørket og saltet kan den stekes i ovn på 175 °C. 1,5 kg stekes i ca. 45 minutter. Stek videre på 225 °C i ca. 15 minutter. Lammeribba kan også dampes under folie i ovn og deretter legges på grillen. Dette er spareribs for entusiaster.

Beregning per person

Beregn ca. 300 g lammeribbe per person.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Lag pinnekjøttet selv

  • Utvanning og damping av pinnekjøtt

  • Hjemmelaget julepålegg


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 04.02.2023 09:35:27