Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkun Kalkunvinge

KalkunKalkunvinge

Når man deler opp en kalkun selv kan man skjære av vingene ved det øverste leddet. Når hele kalkunen er delt opp kan man koke kraft på skrog, vinger og innmat. Vinger av kalkun er ikke et produkt i dagligvare.

Kalkun vinge


Aktuelle oppskrifter



Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB14 02.04.2023 02:04:19