Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Strimlet svinekjøtt av bog

SvinStrimlet svinekjøtt av bog

Strimlet svinekjøtt av bog inneholder noe mer fett enn renskåret svinekjøtt i strimler, og egner seg derfor best til wok og lignende retter hvor kjøttet blir stekt raskt på høy temperatur.

Strimlet svinekjøtt av bog

Tilberedning

Strimlet svinekjøtt freses raskt i olje i en varm panne i ca. 2 minutter. Ikke ha for mye kjøtt i pannen, men stek heller kjøttet i flere omganger.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g strimlet svinekjøtt per person.

Alternative råvarer

Renskåret svinekjøtt i strimler (strimlet svinekjøtt fra skinke eller flatbiff)



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Slik steker du strimlet svinekjøtt

  • Wok

  • Guide for panner og gryter

  • Svinekjøtt: I butikken

  • Svinekjøtt: På kjøkkenet

  • Hva bør et hybelkjøkken inneholde?


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB15 30.05.2024 06:24:30