Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Storfe Slagside

StorfeSlagside

Slagside er den delen av siden som er uten ben. Den blir som oftest brukt til produksjon av kjøtt- og påleggsvarer. Den mest kjøttholdige delen av slagsiden kalles rulleskinn, og brukes til å lage okserull.

Storfe slagside


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Hjemmelaget julepålegg

  • Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 01.02.2023 20:59:35