Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkun Kalkunfilet med skinn

KalkunKalkunfilet med skinn

Stykningsdeler av kalkun skjæres fra ekstra store kalkuner. En hel kalkunfilet veier ca. 1500 g, men ofte blir den delt i to og solgt som kalkunfilet på 750 g.

Denne kan deles opp i

Kalkunfilet med skinn

Kalkunfilet med skinn er godt egnet for helsteking. Fyll gjerne hakkede urter, farse eller annen type stuffing under skinnet. Kalkunfilet omsettes fersk.

Tilberedning

Brunes i stekepanne og stekes i ovn i ca. 2 timer på 125 °C.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

65 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kalkunfilet per person.

Alternativ råvare

Kalkunfilet uten skinn.


version:11.21.1.15060, server:MP-PRD-WEB13 20.07.2025 15:09:29