Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Hamburgerrygg

SvinHamburgerrygg

Hamburgerrygg er lettsaltet og røkt svinekam uten ben. Den kan brukes både som pålegg og middag, og serveres enten varm eller kald. 

Hamburgerrygg

Hamburgerrygg er lettsaltet og røkt svinekam uten ben. Den kan brukes både som pålegg og middag, og serveres enten varm eller kald. Hamburgerrygg kan gjerne glaseres med for eksempel sennep, honning og urter før den settes i ovnen. Tradisjonelt serveres varm hamburgerrygg med grønnsaker, kokte poteter og saus til en klassisk søndagsmiddag. På varme sommerdager smaker det godt med kald hamburgerrygg servert med en fargerik salat eller råkost og potetsalat.

Tilberedning

Legg rå hamburgerrygg i en kjele med kokende vann. La kjøttet trekke i ca. 45 minutter eller til steketermometeret viser 70 °C.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

70 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g benfri hamburgerrygg eller 250-300 g hamburgerrygg med ben per person.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Sunt renskåret svinekjøtt

  • 7 sunne matpakketips



Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 27.04.2024 09:01:14