Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Strimlet svinekjøtt av mørbrad

SvinStrimlet svinekjøtt av mørbrad

Strimlet svinekjøtt av mørbrad er strimler med noe isprengt fett som gir saftige og gode strimler som er ypperlig til mange av våre raske hverdagsmiddager.

Strimlet svinekjøtt av mørbrad

Strimlet svinekjøtt av mørbrad er av bedre kvalitet enn strimlet svinekjøtt av bog. På grunn av det isprengte fettet regnes ikke strimlet svinekjøtt av mørbrad med når vi bruker begrepet renskåret svinekjøtt om de magreste kjøttstykkene fra svin.

Tilberedning

Fres strimlet svinekjøtt raskt i varm panne i ca. 2 minutter eller legg strimlene direkte i kraft eller suppe og la dem trekke i ca. 5 minutter.

Beregning per person

Beregn 150-200 g strimlet svinekjøtt per person. Mengden vil variere med hva slags rett man lager.

Alternative råvarer

Renskåret svinekjøtt fra flatbiff, skinkebiff, svineschnitzel, svin ytrefilet eller svin indrefilet er alle gode alternativer, og bedre enn å velge strimlet svinekjøtt av bog som er av noe dårligere kvalitet.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Slik steker du strimlet svinekjøtt

  • Guide for panner og gryter

  • Fem fordeler med renskåret svinekjøtt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB13 18.06.2024 19:36:50