Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Ytrefilet i skiver

StorfeYtrefilet i skiver

Ytrefilet i skiver, eller biff av ytrefilet, kan serveres både som en god biffmiddag i helgen og når man har gjester. I tillegg er biff av ytrefilet magert kjøtt som gjerne kan serveres som en sunn og rask middag, når man har det rette tilbehøret.

Denne kan deles opp i

Tilberedning

Stek biffer av ytrefilet på sterk varme til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffene medium stekt.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 60 °C

Medium pluss: 65 °C

Gjennomstekt: 70 °C

 

Beregning per person

Beregn ca. 200 g ytrefilet i skiver per person.

Alternative råvarer

I stedet for biff av ytrefilet kan du velge biff av indrefilet, mørbrad, entrecôte eller flatbiff.


Ytrefilet i skiver kan deles opp i


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Hvordan steke biff

  • Hvordan steke biff til mange

  • Tilbehør til biff

  • Saus til biff

  • Jenter, biff og jern

  • Hvordan oppnå den perfekte biffen?


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 27.04.2024 11:44:47