Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svin Produksjonskjøtt til pålegg

SvinProduksjonskjøtt til pålegg

Produksjonskjøtt til pålegg er en kjøttsortering med 6 % fett som brukes til å lage magert kjøttpålegg, som for eksempel kokt skinke.

Produksjonskjøtt av svin til pålegg


Aktuelle artikler

  • Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • 7 sunne matpakketips

  • Se etter Nøkkelhullet



Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 04.02.2023 10:08:26