Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Karbonadedeig

StorfeKarbonadedeig

Karbobonadedeig er grovmalt storfekjøtt som er skåret fritt for sener og fett, og er derfor  magert. Karbonadedeig kan inneholde opp til 6% fett.

Karbonadedeig

Tilberedning

Karbonadedeig er ypperlig til hjemmelagde karbonader og kjøttboller som ikke blir spedd med væske i noen særlig grad. Til kjøttkaker og andre kjøttretter hvor deigen skal spes bør man heller velge kjøttdeig.

Beregning per person

Beregning per person varierer med hvilke retter man lager med karbonadedeig.

Alternative råvarer

I stedet for karbonadedeig kan du bruke tradisjonell kjøttdeig, kjøttdeig av svin eller kyllingkjøttdeig.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Velg riktig kjøttdeig

  • Magre kjøttdeiger

  • Fire ukers hverdagsmeny

  • Koldtbord

  • Kjøttfarser og kjøttdeiger

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB11 06.11.2024 03:05:03