Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkun Kalkunfilet i skiver

KalkunKalkunfilet i skiver

Kalkunfilet er svært mørt kjøtt, og kalkunfilet i skiver er godt egnet til å steke som kalkunbiffer.

Kalkunfilet i skiver

Tilberedning

Kalkunbiffer stekes i middels varm panne 2 minutter på hver side. Etterstekes på lav varme under lokk i 4 minutter.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

68 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kalkunfilet i skiver per person.

Alternativ råvare

Kalkunfilet uten skinn


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • ABC i kalkunfilet

  • Tilberedning av kalkun

  • Hvordan steke biff


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB12 08.11.2024 07:22:53