Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Nakke

StorfeNakke

Kjøtt fra nakken har forholdsvis mye bindevev, og brukes mest til kjøttdeig, karbonadedeig, pølser og andre bearbeidede varer.

Storfe nakke


Aktuelle artikler

  • Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Magre kjøttdeiger

  • Kjøttkaker av kjøttdeig uten tilsatt salt og vann

  • Oppdeling av vilt



Aktuelle filmer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB13 30.05.2024 04:30:50