Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Produksjonskjøtt til pølser og medister

SvinProduksjonskjøtt til pølser og medister

Produksjonskjøtt til pølser og medister er en kjøttsortering med 23 % fett, og brukes til å lage medisterdeig, medisterfarse, ulike pølser, servelat og andre farseprodukter.

Denne kan deles opp i

Produksjonskjøtt til pølser og medister


Produksjonskjøtt til pølser og medister kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Julepølser og medister

  • Trekking av pølser

  • Fakta og pølsevev

  • Tilbehør til pølsa



Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB12 29.09.2023 16:44:57