Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkun Kalkunfilet uten skinn

KalkunKalkunfilet uten skinn

Kalkunfilet uten skinn veier ofte ca. 1500 g, men blir ofte delt i to og solgt som 750 g kalkunfilet.  Kalkunfilet er svært magert, og inneholder kun 5,2 % fett.

Denne kan deles opp i

Kalkunfilet

Kalkunfilet uten skinn egner seg særlig godt til å skjæres ut som snitsler, biffer, terninger eller strimlet kalkunkjøtt.

Tilberedning

Brunes i stekepanne og stekes i ovn i ca. 1 time på 125 °C.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

65 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g kalkunfilet uten skinn per person.

Alternativ råvare

Kalkunfilet med skinn eller kalkunfilet i skiver.


Kalkunfilet uten skinn kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle filmer


Aktuelle artikler

  • Slik steker du filet og hele stykker

  • Server kalkunfilet som biff

  • ABC i kalkunfilet

  • Grilltider, metoder og temperaturer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB12 19.06.2024 08:25:50