Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svin Syltelabber

SvinSyltelabber

Syltelabber er for mange skikkelig tradisjonsmat i julen, og en delikatesse for ordentlige matentusiaster. Syltelabber blir ofte ledsaget av sennep, rødbeter, godt flatbrød og en dram i glasset.

Syltelabber

Tilberedning

Syltelabber selges som oftest ferdig saltet og kokt. Skal du salte og koke dem selv må de som oftest bestilles.

Beregning per person

Beregn 1 syltelabb per person.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Den sære julematen

  • Svinekjøtt: På kjøkkenet


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 04.02.2023 10:13:15