Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Høyryggfilet

StorfeHøyryggfilet

Høyryggfileten sitter på innsiden av høyryggen/ryggraden. Kjøttet er både mørt og smakfullt, og godt egnet til helsteking i ovn eller på grillen.

Storfe høyryggfilet

Tilberedning

Høyryggfilet brunes først raskt i panne, og stekes deretter i ovnen på 125 °C.

Beregning per person

Beregn 200 g høyryggfilet per person.


Aktuelle artikler

  • Slik steker du filet og hele stykker

  • Inviter til grillfest


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 15.04.2024 14:16:53