Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kylling Kyllingvinge

KyllingKyllingvinge

Kyllingvinger er den midterste delen av vingen på kyllingen, og er ypperlig kosemat. Her er det lov å spise med fingrene!

Kyllingvinger

I USA kalles grillede kyllingvinger for "Buffalo wings".

Tilberedning

Stek kyllingvinger i ovn på 200 °C i ca. 30 minutter. Skru eventuelt opp temperaturen på slutten for å få vingene ekstra sprøe og gode.

Beregning per person

Beregn minst 300 g kyllingvinger per person. Mye av vekten er ben.

Alternative råvarer

Kylling overvinger



Aktuelle artikler

  • Kjekt om kylling

  • BBQ saus, marinade og rub


Aktuelle filmer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB14 30.05.2024 08:47:34