Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kylling Kyllingvinge

KyllingKyllingvinge

Kyllingvinger er den midterste delen av vingen på kyllingen, og er ypperlig kosemat. Her er det lov å spise med fingrene!

Kyllingvinger

I USA kalles grillede kyllingvinger for "Buffalo wings".

Tilberedning

Stek kyllingvinger i ovn på 200 °C i ca. 30 minutter. Skru eventuelt opp temperaturen på slutten for å få vingene ekstra sprøe og gode.

Beregning per person

Beregn minst 300 g kyllingvinger per person. Mye av vekten er ben.

Alternative råvarer

Kylling overvinger



Aktuelle artikler

  • Kjekt om kylling

  • BBQ saus, marinade og rub


Aktuelle filmer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

  • Slik håndterer du rå kylling

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 01.02.2023 20:13:31