Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Ytrefilet i skiver

SvinYtrefilet i skiver

Svin ytrefilet i skiver er renskåret svinekjøtt, som er benfritt kjøtt med lite fett. Ytrefilet i skiver er magert kjøtt som er ypperlig til sunne retter som trenger kort tilberedningstid. Ytrefilet i skiver brukes på samme måte som biff.

Svin ytrefilet i skiver

Tilberedning

Krydre skivene av ytrefilet og stek dem ca. 2 minutter på hver side. Etterstek på svak varme et par minutter.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 70 °C
Gjennomstekt: 76 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g ytrefilet i skiver per person.

Alternative råvarer

I stedet for svin ytrefilet kan man også bruke svin indrefilet eller svin flatbiff.


Aktuelle oppskrifter


Flere aktuelle filmer

Aktuelle artikler

  • Fem fordeler med renskåret svinekjøtt

  • Sunt renskåret svinekjøtt

  • SUNN-kategorien på matprat.no

  • Lag sunne raske retter av magert svinekjøtt

  • Råvarer til Thailandsk matlaging

  • Hektisk hverdag?


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 22.03.2023 01:22:25