Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Entrecôte uten ben

StorfeEntrecôte uten ben

Entrecôte er den fremste delen av kamstykket. Kjøttet er mørt og har fin fettfordeling som gjør det saftig og velsmakende.

Denne kan deles opp i

Storfe entrecôte utside IKKE BRUK

Entrecôte

Entrecôte er ypperlig stekt hel både i ovn og på grillen, og selvfølgelig som biff. Biffer av entrecôte skjæres ca. 1,5 cm tykke.

Tilberedning

Hel entrecôte brunes først raskt i stekepanne, og stekes deretter i ovn på 125 °C.  1,5 kg stekes i 2,5 timer.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60 °C
Medium pluss: 65 °C
Gjennomstekt: 70 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g hel entrecôte per person.


Entrecôte uten ben kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter



Flere filmer


Aktuelle artikler

  • Slik steker du filet og hele stykker

  • 3 retters på grillen

  • Bruk grillen som røykovn

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 27.04.2024 08:44:53