Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Storfe Entrecôte uten ben

StorfeEntrecôte uten ben

Entrecôte er den fremste delen av kamstykket. Kjøttet er mørt og har fin fettfordeling som gjør det saftig og velsmakende.

Denne kan deles opp i

Storfe entrecôte utside IKKE BRUK

Entrecôte

Entrecôte er ypperlig stekt hel både i ovn og på grillen, og selvfølgelig som biff. Biffer av entrecôte skjæres ca. 1,5 cm tykke.

Tilberedning

Hel entrecôte brunes først raskt i stekepanne, og stekes deretter i ovn på 125 °C.  1,5 kg stekes i 2,5 timer.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60 °C
Medium pluss: 65 °C
Gjennomstekt: 70 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g hel entrecôte per person.


Entrecôte uten ben kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter



Flere filmer


Aktuelle artikler

  • Slik steker du filet og hele stykker

  • 3 retters på grillen

  • Bruk grillen som røykovn

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 03.02.2023 18:32:21