Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lam Lam indrefilet

LamLam indrefilet

Indrefileten er det møreste kjøttet på lam, men den er ikke veldig stor.

Lam indrefilet

Indrefileten er det møreste stykket på lammet.

Tilberedning

Brun indrefilet av lam raskt i en varm panne. Skru ned varmen og etterstek i pannen et par minutter. La kjøttet hvile før servering.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60-65 °C
Medium pluss: 70 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g lammefilet per person.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle arikler

  • Fakta om sau og lam

  • Sauekjøtt er smakfullt og godt

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 27.04.2024 08:39:15