Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svin Skinke

SvinSkinke

Skinke kan stykkes opp til flatbiff, mørbrad, svineknoke og skinkestek med og uten ben. Hel skinke med mørbrad er utgangspunktet for spekeskinke. I grillsesongen finner man også flintstek i butikken. Flintstek er store, tykke skiver av skinke med ben.

Hel skinke


Aktuelle artikler

  • Hjemmelaget spekeskinke

  • Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • Spekemat - kler både rømmegrøt og tapas

  • Produkter med spekemat

  • Hvor mye spekemat beregnes?

  • Retter med spekemat


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 04.02.2023 09:32:10