Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Familieribbe

SvinFamilieribbe

Familieribbe er ribbe med kotelettkam, men det meste av kotelettbenet er fjernet for at ribba skal bli flatere og lettere å steke og skjære opp. Familieribbe er tynnribbe sammen med magert kjøtt fra kotelettkammen. Steketiden er den samme som for tynnribbe.

Familieribbe

Tilberedning

Familieribbe dampes i 45 minutter på 230 °C, og stekes deretter på 200 °C i ca. 1 time og 30 minutter.

Beregning per person

Beregn 300 – 500 g familieribbe per person.

Alternative råvarer

Tynnribbe



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Derfor blir svoren sprø

  • Slik steker du ribbe

  • Ofte stilte spørsmål om julemat

  • God kvalitet på frossen ribbe

  • 10 spørsmål og svar om ribbe

  • Hvordan beregne mat til mange?

  • Steke- og koketips for svinekjøtt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB15 30.05.2024 12:45:08