Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Produksjonskjøtt til pølser

StorfeProduksjonskjøtt til pølser

Produksjonskjøtt er kjøtt som ikke stykkes ut til biffer, steker eller koke- og grytekjøtt. Produksjonskjøtt til pølser er en sortering med 21 % fett.

Storfe produksjonskjøtt til pølser


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Trekking av pølser

  • Fakta og pølsevev

  • Tilbehør til pølsa



Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB14 25.09.2023 22:58:56