Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyr Margben

ReinsdyrMargben

Margben er bein fra låret. Margben brukes i kokte retter, og margen regnes som en delikatesse i samisk matlaging.

Reinsdyr margbein

Tilberedning

La margben koke sammen med kjøtt de siste 15-20 minuttene av koketiden.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Koke- og grytekjøtt


Nyttige artikler

  • Tilbehør til vilt

  • Oppdeling av vilt

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Samisk ordliste med stykningsdeler for reinsdyr

version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB14 01.04.2023 02:25:29