Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svin Tynnribbe

SvinTynnribbe

Tynnribbe er ribbe uten kotelettkam.

Svin tynnribbe med rutet svor

Svin tynnribbe med sagde ben

Tilberedning

Tynnribbe dampes først i 45 minutter på 230 °C, og stekes deretter på 200 °C i ca. 1 time og 30 minutter.

Beregning per person

Beregn 300-500 g ribbe per person.

Alternative råvarer

Velg familieribbe om du ikke får tak i tynnribbe.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Derfor blir svoren sprø

  • Slik steker du ribbe

  • Ofte stilte spørsmål om julemat

  • God kvalitet på frossen ribbe

  • 10 spørsmål og svar om ribbe

  • Hvordan beregne mat til mange?

  • Steke- og koketips for svinekjøtt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 27.01.2023 12:54:13