Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Ytrefilet i strimler

StorfeYtrefilet i strimler

Ytrefilet i strimler er et supert valg til sunne hverdagsmiddager som wok eller biffsalat. Biffstrimler kan også brukes til typisk helgekos, som fajitas, ferske vårruller eller pizza med biffstrimler. I tillegg kan man lage en god biffgryte eller biffsauté.

Storfe ytrefilet i strimler

Tilberedning

Stek biffstrimler i flere omganger i en varm stekepanne til kjøttsaft pipler ut. Da er biffstrimlene medium stekt.

Beregning per person

Beregn ca. 200 g ytrefilet i biter per person.

Alternative råvarer

I stedet for biffstrimler eller –terninger av ytrefilet du du velge tilsvarende biter fra indrefilet, mørbrad, entrecôte, flatbiff eller flank steak.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Jenter, biff og jern

  • Wok

  • Hverdag med biff på bordet


Aktuelle filmer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 14:04:54