Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Storfe Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig

StorfeProduksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig

Produksjonskjøtt er kjøtt som ikke stykkes ut til biffer, steker eller koke- og grytekjøtt. Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig er en mager sortering med 5 % fett.

Denne kan deles opp i

Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig


Produksjonskjøtt til pålegg og karbonadedeig kan deles opp i


Aktuelle artikler

  • Velg riktig kjøttdeig

  • Koldtbord

  • Matpakketips

  • Bredt utvalg i kjøttpålegg

  • 7 sunne matpakketips

  • Oppdeling av vilt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB12 08.11.2024 06:21:45