Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Sommerkoteletter

SvinSommerkoteletter

Sommerkoteletter er lettsaltet og røkt svinekam skåret til koteletter.

Sommerkoteletter

Tilberedning

Sommerkoteletter stekes på samme måte som vanlige svinekoteletter. Det vil si at kotelettene først brunes raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side.  Deretter trekker man pannen vekk fra platen, og legger et lokk over. Kotelettene skal ettersteke i ca. 5 minutter.

Beregning per person

Beregn 250 g sommerkoteletter per person.

Alternative råvarer

I stedet for sommerkoteletter kan du bruke vanlige koteletter, men de er i motsetning til sommerkotelettene ikke røkt. Du kan også bruke nakkekoteletter.


Aktuelle oppskrifter



Aktuelle artikler

  • Flere muligheter på grillen

  • Slik steker du koteletter

  • Koteletter til raske og smakfulle middager

  • Koteletter med vri

  • Grill er ikke bare grilling

  • Grilltider, metoder og temperaturer



Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.12010, server:MP-PRD-WEB14 09.11.2024 21:34:29