Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Koteletter

SvinKoteletter

Koteletter skjæres fra svinekammen og er egentlig ytrefilet med ben og fettrand.

Svinekoteletter

Tilberedning

Brun kotelettene først raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side.  Trekk deretter pannen vekk fra platen og legg over et lokk. La kotelettene ettersteke i ca. 5 minutter.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 70 °C
Gjennomstekt: 76 °C

Beregning per person

Beregn ca. 250 g svinekoteletter per person.

Alternative råvarer

I stedet for koteletter kan du bruke nakkekoteletter eller filetkoteletter.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Koteletter til raske og smakfulle middager

  • Slik steker du koteletter

  • Koteletter med vri

  • Fire ukers hverdagsmeny


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 27.04.2024 10:37:36