Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svin Produksjonskjøtt til pølser og medister

SvinProduksjonskjøtt til pølser og medister

Produksjonskjøtt til pølser og medister er en kjøttsortering med 23 % fett, og brukes til å lage medisterdeig, medisterfarse, ulike pølser, servelat og andre farseprodukter.

Denne kan deles opp i

Produksjonskjøtt til pølser og medister


Produksjonskjøtt til pølser og medister kan deles opp i

Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Julepølser og medister

  • Trekking av pølser

  • Fakta og pølsevev

  • Tilbehør til pølsa



Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 01.02.2023 20:34:07