Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svin Texas spareribs

SvinTexas spareribs

Texas spareribs er hele den benholdige delen av siden inkludert grillben/softbones.

Texas spareribs

På rå texas spareribs bør man ta av hinnen som ligger på bena. Det kan være noe vanskelig, men vil gjøre spareribsen mye mørere. Rub ribsene med grillkrydder og grill dem på lav temperatur, det vil si indirekte varme. Ved 100 °C kan man beregne 4 timers grilltid. Den siste timen kan man pensle dem med bbq-saus hvert 20. minutt. Bruker man 175 °C kan man beregne 2 timers grilltid, men pass på at de ikke blir tørre.

Beregning per person

Beregn ca. 500 g spareribs per person. Mye av vekten er bein.

Alternative råvarer

St. Louis style spareribs og baby back spareribs.


Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Hvilken grill skal jeg velge?

  • Bli en grillgeek!

  • Grilltider, metoder og temperaturer


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 01.02.2023 06:26:49