Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Svineschnitzel

SvinSvineschnitzel

Svineschnitzel er renskåret svinekjøtt, som er benfritt kjøtt med lite fett. Schnitzlene skjæres i skiver av svin flatbiff og blir gjerne banket flate. Velg gjerne svineschnitzler til sunne og raske middager!

Svineschnitzel

Tilberedning

Stek svineschnitzler i varm panne i ca. 1-2 minutt på hver side.

Kjernetemperatur ferdig tilberedt

Medium: 70 °C
Gjennomstekt: 76 °C

Beregning per person

Beregn ca. 200 g svineschnitzel per person.

Alternative råvarer

I stedet for å kjøpe ferdige svineschnitzler kan skjære tynne skiver av svin flatbiff selv eller dele biffer av svin ytrefilet til to skiver, slik at de blir tynnere.



Aktuelle oppskrifter


Aktuelle artikler

  • Fem fordeler med renskåret svinekjøtt

  • Sunn ukesmeny

  • Sunt renskåret svinekjøtt

  • Lag sunne raske retter av magert svinekjøtt

  • Retter av svinekjøtt med asiatisk inspirasjon

  • Sunn middag for én?

  • Valg av magert kjøtt


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB12 12.04.2024 17:15:16