Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svin Svinekjake

SvinSvinekjake

Svinekjaker er skåret ut fra den kjøttfulle delen av kjakene på grisen. De er sjelden å få tak i uten å bestille det på forhånd, men i en slakterbutikk eller en dagligvareforretning med en god butikkslakter vil det ofte være mulig å bestille det på forhånd.

Svinekjake

Svinekjaker trenger lang tilberedningstid, men blir svært møre og fulle av smak når de er ferdig tilberedt.


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 27.04.2024 09:42:38