Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Svin Svinekjake

SvinSvinekjake

Svinekjaker er skåret ut fra den kjøttfulle delen av kjakene på grisen. De er sjelden å få tak i uten å bestille det på forhånd, men i en slakterbutikk eller en dagligvareforretning med en god butikkslakter vil det ofte være mulig å bestille det på forhånd.

Svinekjake

Svinekjaker trenger lang tilberedningstid, men blir svært møre og fulle av smak når de er ferdig tilberedt.


Nyttige artikler

  • Skandinavisk kjøttordbok

  • Oppdeling på ulike måter

  • Kniver til oppdeling av kjøtt

  • Norsk - Engelsk - Amerikansk kjøttordbok

version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 01.02.2023 19:13:07